Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Succesvol wedstrijd weekend!

Sinds vorig jaar staat Teunke fan de Slachtedyk bij ons op stal… en merrie met enorm veel talent en moest Laura geduldig wachten tot ze haar inmiddels 4e veulen op de wereld ging zetten. Ze doet dat met zoveel overtuiging dat we, om niet te veel energie te verspillen haar training pas 4 weken geleden een beetje echt opgestart hebben. Vandaag de stoute schoenen aangetrokken en gelijk Z1 gestart.
1 proef gereden en gelijk gewonnen met 62%
Met hele goede stukken en ook wat dure beginnersfoutjes heel blij met haar super instelling!

Daarna mocht ook Mirke fan de Slachtedyk aan start, zij kwam in de klasse L2. Ze was nog iets onder de indruk van de omgeving maar gedroeg zich netjes. Ze heeft weer veel ervaring opgedaan en mocht 2x 64% mee naar huis nemen!

Ook Sygrid en Tjadrick kwamen vandaag aan start. Ze kozen ervoor maar 1 proef te starten omdat dit pas de 2e wedstrijd M2 was… maar wat reden ze heerlijk! Ze knalde naar 66%!!

Gister was Floris vd Terpen mee om in het wedstrijd ritme te blijven… dit keer maar 1 proef M1 gestart (anders gaan ze over het max aantal winstpunten heen). Floris voelde weer fantastisch en Laura kon hem weer heerlijk rondsturen! Wat resulteerde in een dikke 1e plaats met dik 69%!!