Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Oukje Hippiade Kampioen

Na de Hippiade afgelopen donderdag van de dressuur, stond vandaag de Hippiade voor het mennen op het programma.
Wijtske en Oukje hadden zich geplaatst. Als eerste van de dag mocht Wijtske. Wijtske was erg onder de indruk van het drukke losrij terrein, ook de wedstrijdbaan was érg spannend met die enge jury hokjes. Een hele goede les voor deze dame want ze bleef netjes doorlopen. Wel wat foutjes helaas en een iets tegenvallende score… alsnog super tevreden met 64% en een 8e plaats!

Daarna mocht Oukje van start. Oukje was érg blij dat ze mee was en had iets spanning, helaas in de proeven een paar spanningsfoutjes… maar ook hele goede stukken! Dit resulteerde in een 1e plaats met 67% in de tussenstand, dus mochten ze smiddags overrijden in de finale!

In de finale gingen we voor een stabiele proef zonder fouten… en dat lukte! Ondanks dat Oukje een beetje moe was, bleef ze enorm haar best doen! Dit resulteerde in 69% en een 2e plaats…. maar de einduitslag ging over beide proeven! Dit maakte het enorm spannend… maar… het was genoeg… genoeg voor de titel KAMPIOEN Z mennen enkelspan!