Opfok

Ook op onze nieuwe locatie is het ook mogelijk uw veulen/enter/twenter bij ons in de opfok te zetten.
Wij hebben zowel in de zomer als winter plaats voor opfok. Wij hebben altijd meerdere kleine groepjes lopen van max. 4 per groep.

Wij hebben zowel merries als hengsten.
KWPN, KFPS en pony's!

In de winter beschikken wij over ruime loopstallen met voor iedere loopstal 24/7 toegang tot een eigen paddock. Alleen bij echt slecht weer word de deur naar de paddock gesloten, maar hebben ze nog een ruime loopstal. Ze krijgen onbeperkt goede kwaliteit ruwvoer. Ook krijgen ze goede kwaliteit jonge paardenbrok bijgevoerd. 

In de zomer beschikken wij over mooie omheinde weilanden voor iedere groep.
Ze staan dan 24/7 op het land, of indien bij extreem slecht weer, kunnen ze naar de loopstallen (dit gebeurt haast nooit). Zodra wij merken dat er niet meer genoeg gras is, dan word er onbeperkt goede kwaliteit ruwvoer bijgevoerd. Ook in de zomer word er jongepaarden brok bijgevoerd.

Door ons word het volgende geregeld in de tijd dat ze in de opfok staan;
- Hoefsmid (ongeveer iedere 8-10 weken, indien ze nodig zijn worden ze gedaan)
- Enten (wij zorgen ervoor dat uw veulen/enter/twenter optijd word geënt)
- Ontwormen (altijd voor én na het weide seizoen, indien nodig nog een keer extra)

Dit word ook door ons begeleid, u hoeft er dus niet perse bij te zijn als bijvoorbeeld de hoefsmid komt, uiteraard mag dit wel! Onze hoefsmid gaat altijd rustig en netjes te werk, zodat de jonge paarden hiermee gelijk een goede ervaring hebben.

Heeft uw veulen/enter/twenter speciale behoefte? Dit is geen probleem bij ons, maar meld dit tijdig voordat u uw paard komt brengen! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.