Laura en Floris Kampioen!

Vandaag stond de finale van het Alrako KFPS dressuurkampioenschap op de agenda.

Laura had zich met Floris vd Terpen geselecteerd in het M1.

‘S ochtends was Floris wat onder de indruk van de omgeving en roepende paarden. Laura ging voor een foutloze proef… en dat lukte zeker! Voor haar gevoel mistte ze alleen net “dat beetje extra”… afwachten dus of het genoeg zou zijn voor de finale smiddags.

Na een tijdje wachten werd de top 3 omgeroepen die smiddags mochten overkampen… en jawel! Daar zat Laura bij! Niet verwacht maar super blik! Want ze zouden minstens brons halen!

‘S middags was Floris iets relaxter en kon Laura met meer bravoue rijden. De luiken in de lucht gingen open en in een dikke wolkbreuk reed Laura haar finale proef met Floris…foutloos én… met dat “beetje extra power”…. op naar de prijsuitrijking te paard, daar zou de klassering bekend gemaakt worden.

En jawel… ook toen alleen maar regen, maar acht dat maakte niemand iets uit op dat moment. Ze begonnen bij de nr 3… geen naam van Laura, dus dan minstens zilver… nr 2…. ook geen naam van Laura… dus… KAMPIOEN!! Met een prachtige score van 72% werden ze dik kampioen!

Floris vd Terpen is in eigendom van Jamie Broere, maar Laura rijd hem 1x per week, geeft Jamie les en mag Floris uitbrengen op wedstrijd. We kunnen wel zeggen dat dit een prachtig seizoen was voor deze combinatie!