Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Training

Naast het rijden van onze eigen paarden, zijn Laura en Renate ook bekwaam in het zadelmak maken, verder opleiden en trainen van paarden en pony's van derden. Hierbij is hun onderlinge samenwerking van groot belang en werken ze samen aan de verdere ontwikkeling van paard en ruiter.

Mocht je gebruik willen maken van onze mogelijkheden, dan kan in gezamenlijk overleg bekeken worden welke aanpak voor jou en je paard gewenst is.

Verder kunnen Laura en Renate ook je paard uitbrengen op wedstrijden of deelnemen aan competities zoals de PAVO-cup, FTC, IBOP, ed.

Het is mogelijk om uw paard bij ons op stal in training te zetten.
Het bij jou thuis trainen van een paard is natuurlijk ook mogelijk.
Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Onderlinge afspraken worden vastgelegd in een trainingsovereenkomst, zodat voor beide partijen de afspraken duidelijk zijn.

Instructie

In juni 2011 heeft Laura haar ORUN Instructeursdiploma van de KNHS behaald. 

Alhoewel zij al eerder op informele wijze les gaf, is het toch belangrijk om officieel gediplomeerd en geregistreerd te zijn. Laura rijd zelf op wedstrijd op Lichte Tour niveau, maar traint ook paarden door tot Zware Tour.

 Renate heeft in november 2015 haar ORUN Instructeurs diploma behaald. Zij is ook actief in het mennen en verzorgt daarin ook lessen.

Mocht je belangstelling hebben voor instructie, dan kan in overleg besproken worden of dit bij ons op stal plaats vindt of op een andere door jou gewenste locatie.

Tarieven: vanaf  € 35,-- voor 30 minuten. Afhankelijk van de afstand, kunnen reiskosten in rekening gebracht worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Clinics

Er zijn ook mogelijkheden voor het verzorgen van dressuur- of menclinics.  Tevens kan een demonstratie gegeven worden of een kür op muziek. Dit kan naar wens op locatie verzorgd worden maar eventueel ook bij ons op stal. Tarieven hiervoor op aanvraag.

Daarnaast verzorgt Renate ook de cursus "longeren met dubbele lijnen". Er kan desgewenst eerst geoefend worden met een paard van onze stal en daarna met je eigen pony/paard. Deze cursus kan op onze locatie plaatsvinden maar ook op een locatie naar eigen keuze. Tarieven op aanvraag.

Informatie:

Mocht je belangstelling hebben voor de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, neem dan contact met ons op voor informatie. Wij maken graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek, bij ons op stal of bij jou op locatie. Je kunt ons bereiken:

* via de mail:  dressuurstallaurena@hotmail.com

* via de telefoon:  06 - 11 62 57 89 of 06 - 53 12 31 93.

 

Graag tot ziens!

Het Laurena-team:  Laura, Renate, Lizejanne en Ron