Oukje KAMPIOEN Horses2Fly sportcompetitie

Oukje Fan It Hiem DL en Renate kwamen vandaag aan start op CH Rijs voor de Horses2Fly sportcompetitie

Na een rit van 2 uur kwamen we aan op het prachtige concours van CH Rijs. Oukje kon op het terrein lekker op stal zodat ze nog even kon uitrusten voordat ze aan start kwam.

Er werd lekker losgereden, waarna er een fijne 1e proef werd gereden. In de 2e proef had Renate het fijne gevoel wat minder, maar na het terug kijken van de filmpjes leek dit mee te vallen.

Bij de prijsuitreiking bleek dat het fijne gevoel meer dan zeker klopte! Er werd 2x een eerste plaats gehaald met 69,7% en 69,1% Gezien de sterke concurrentie had Renate dit niet verwacht… nog onverwachter kwam de uitreiking van de kampioenen… nadat de nr 3 en 2 werden genoemd, wist Laura al hoelaat het was, in tegenstelling tot Renate. En ja hoor… 1e plaats en daarmee kampioen klasse B mennen… Renate Roling met Oukje Fan It Hiem DL!! Wauw!!

En dit was nog niet alles… de sportcompetitie was super georganiseerd en dus ook was er een mooie huldiging en ereronde geregeld in de hoofdring. Laura reed uiteraard als groom mee achterop en hield Oukje vast tijdens de huldiging. Er waren veel mooie prijzen gesponsord. Daarna kwam de ereronde wat Oukje altijd erg leuk vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.