Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Oukje en Renate reserve kampioen!

Vandaag stonden de Districtkampioenschappen van mendistrict West op het programma voor Wijtske en Oukje, wat 2x een afvaardiging voor de Hippiade opleverde.

Als eerste van de dag kwamen Wijtske DL en Renate aan start. Wijtske was erg onder de indruk van alles wat er te zien was, hierdoor had Renate haar handen vol. Maar desondanks liet Wijtske zich goed door de proeven sturen. Helaas wat foutjes door de spanning waar niks aan te doen was. Toch waardeerde de jury de proeven met dikke punten! Er werden 2 dikke winstpunten gehaald en overal zelfs een 3 plaats, wat betekend dat ze zijn afgevaardigd voor de Hippiade!

Later op de dag kwamen Oukje en Renate aan start. Oukje was ook onder de indruk maar maakte zich daardoor extra mooi. Er werden 2 fijne proeven gereden wat ook resulteerde in dikke punten. In de 1e proef werd zelfs bij 1 jury de 73% aangetikt! Uiteindelijk behaalde ze 2x dik 69% en werden ze overal 2e… wat betekend RESERVE KAMPIOEN klasse B paarden EN een afvaardiging voor de Hippiade! Er werden vele 8ens en zelf een 9 geschreven op de protocollen, mét heel leuk jurycommentaar!

Helaas bepalen de reglementen dat je maar 1 aanspanning per klasse mag starten. Daarom word er gekozen voor Oukje Fan It Hiem, zij heeft meer ervaring en is stabieler. Wijtske word uiteraard lekker door getraind en meegenomen op wedstrijd om nog meer ervaring op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.