Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Zeer succesvol weekend in Sonnega

Afgelopen 2 dagen reisde we af naar de KFPS horses2fly selectie wedstrijd in Sonnega.

Donderdag kwam Laura eerst aan start met Floris vd Terpen. Floris was scherp, maar dit kon Laura positief sturen in de proef! Ze wisten het M2 weer overtuigend te winnen met 67,8%! Hiermee zijn ze zeker van een Finale plek!

Daarna startte Laura met Teunke fan de Slachtedyk. Teunke was weer meer bij de les dan de vorige keer en liep een nette proef. Dit resulteerde in een nette 2e plaats met 63,6% in het Z1!

Op vrijdag was het de beurt aan Renate met het mennen.
Als eerste startte ze Teunke fan de Slachtedyk. Teunke is pas net beleerd voor de wagen en is dus nog wat groen. Toch liet Teunke zich al erg netjes sturen, nog genoeg ruimte voor verbetering. Ze winsten mooi winst te halen in de klasse M.

Daarna kwam Renate aan start met Oukje fan it Hiem. Ze liepen een zeer nette proef, de afstemmingsfoutjes van de vorige keer waren er nu uit… en dat resulteerde in een overtuigende 1e plaats met 68,3%. Hiermee zijn ook Renate en Oukje zeker van een Finale plek.

Afgelopen woensdag startte Sygrid Grotenhuis met Tjadrick, zij wisten hun laatste winstpunt in het M2 te behalen waardoor ze nu Z1 startgerechtigd zijn!