Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Wimke maakt wedstrijddebuut op het EK

Wimke had zich via een wildcard geplaatst voor het EK friese paarden in de klasse 4 jarige.

Voor Wimke was het haar eerste wedstrijd. Ze is nog maar kort van haar veulen af. Laura en Wimke konden gelukkig nog even baan verkennen, want die was best spannend aangekleed. Wimke vond het wel spannend maar liet zich er toch netjes langs sturen door Laura. Eenmaal in de proef was er nog wel spanning, Laura wist dit redelijk af te kunnen vloeien, maar toch waren er wat foutjes. Hierdoor was het helaas niet genoeg voor een finale plek, maar wel een hele ervaring rijker.

Helaas voor Wijtske was het losrijden tussen jonge hengsten erg spannend. Hierdoor was ze zo in paniek geraakt dat we voor het welzijn van Wijtske, hebben besloten om niet te starten. Iets wat altijd kan gebeuren met een jong dier, Wijtske word weer lekker door getraind naar het indoor seizoen.