Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Wijtske maakt L debuut & Oukje scoort weer goed!

Vandaag mochten Oukje Fan It Hiem DL en Wijtske DL na lange tijd weer mee op meetmoment.
Als eerste mocht Oukje na een “Menpauze” van 10 maanden aan start. Dit was pas de 2e wedstrijd in het L. De eerste proef werd mooi stabiel gereden waardoor er meerdere 8en en een 9 op het protocol kwamen, wat intotaal 66% opleverde! In de 2e proef was Oukje moe, waardoor er wat foutjes in slopen… maar met een jury die echt durfde te punten, met een 4 maar ook een 9, werd er alsnog 62% behaald.

Ook Wijtske mocht weer mee sinds 5 maanden. Vandaag maakte ze haar debuut in het L! Helaas waren er mensen die het nodig vonden om op het parkeerterrein vlak achter onze wagen langs te draven en te galopperen… waardoor Wijtske behoorlijk in paniek raakte. Met inspannen stond ze op klappen en met losrijden was er moeilijk ontspanning in te krijgen, maar gelukkig liet ze zich in de proeven goed sturen. Maar wel wat foutjes aangezien ze alle energie al had verspild! Maar ook hier durfde de jury te punten met (helaas) een 3 maar ook 8en en een 9, behaalde Wijtske alsnog 2 dikke winstpunten met 64% en 63%.