Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Succesvolle wedstrijddag!

Vandaag was een drukke wedstrijddag! Voor Laura stond de selectiewedstrijd in Udenhout op het programma…. maar ondertussen stond voor Renate ook een selectiewedstrijd mennen in Balkbrug op de planning. Dat betekende opsplitsen… iets wat wij niet vaak doen. Maar gelukkig met hele fijne grooms lukte dit prima!

Als eerste kwam Laura aan start met Floris in het M2. Floris had erg veel last van spanning waardoor die in de eerste proef een paar keer schrok van de omgeving, de tweede proef was die weer bij de les. Ze behaalde 65% en een 2e plaats en dik 70% met een 1e plaats!

Smiddags kwam Renate aan start, eerst met Teunke. Het was voor Teunke pas de 2e menwedstrijd, maar ze liet zich al goed sturen. Helaas 3 grote fouten wat 3x een 3 opleverde… maar gelukkig ook veel voldoendes en zelfs een 9! Wat uiteindelijk resulteerde in een 5e plaats met 62%.

Daarna kwam Renate met Oukje aan start. Ook Oukje had helaas een grote fout. Toch wisten ze 66% en een 1e plaats te behalen. Met maar liefst 20 punten voorsprong op de nr 2!