Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

R.I.P. Tellico DL

R.I.P. Tellico…

Mijn liefste, ietswat gecompliceerde, vosmerrie is niet meer onder ons…
Je mocht ruim 23jaar worden… Waarvan je ruim 13,5jaar bij ons mocht wonen.

Je benen wilde niet meer… En je koppie wilde ook steeds minder… Jouw kwaliteit van leven werd minder, je werd down, de sprankel in je ogen leek langzaam te doven.
Je zag er nog super goed uit, veel mensen dachten dat je nog getraind werd, maar nee… Jij was al ruim 6,5jaar met pensioen bij ons… maar de mensen die je echt kende zagen dat je niet meer jezelf was.

Jij stond bij ons op stal bekend om je altijd even gekke bokkensprongen… Iedere dag deed jij wel een sprintje en gekke sprongen… Maar de afgelopen tijd deed je dat niet meer, sterker nog, het kostte steeds meer moeite om je bij je paddock te krijgen. Je kon simpelweg niet meer… Dat vonden wij geen paardwaardig leven meer en besloten daarom dat dit de enige juiste beslissing was voor jou… Ik hoop dat je je gekke bokkensprongen weer doet op de eeuwige groene weide. De beste dierenartsen hebben vanalles geprobeerd, onderzocht etc om je weer jezelf te laten worden… Maar helaas… De ouderdom haalde je in…

Afgelopen weekend kwam Lisa van Gils nog mooie fotos en filmpje maken… Nog een laatste keer mocht je je leuke koppie voor de camera laten zien.

Je laat 4 prachtige nakomelingen na: Egidia, Medlico, Novallico en So Tellico…
Via Novallico heb je ook je kleindochter Tovallico. van allemaal weten we waar ze zijn en kunnen we ze volgen…

Jij was Renate’s eerste paard en samen reden jullie naar het Z2… Je werd Elite en Sport dressuur bij ons… Jij leerde Renate rijden… Soms ook zandhappen want je was zeker niet gemakkelijk… Maar he dat hoorde erbij en dat hoorde bij jou… iedere keer weer was het rijden een uitdaging en als het goed ging was het 10x meer genieten dan bij ieder ander paard. Wat hebben we veel mooie prestaties mogen behalen. Maar ook van je nakomelingen hebben we volop mogen genieten, inmiddels niet meer bij ons op stal, maar we volgen ze zeker nog.

Bedankt lieve Tellico voor de ontelbare mooie momenten samen, jij was een heerlijk karakter om op stal te hebben.

Helaas worden je dierbaren vaak onverwachts weggerukt uit je leven… Maar met jou hadden we de kans écht afscheid te nemen… Afgelopen week ben je enorm verwend met al het lekkers dat we konden halen voor je.
Rust zacht lieve Tellico… Wat zal je enorm gemist worden.