Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Oukje Nederlands Kampioen Mennen

Dubbele titel voor Oukje Fan It Hiem!
Afgelopen weekend mochten Oukje en Renate mee rijden in de finale van de Horses2fly Sportcompetitie van het KFPS. In de eerste proef was er wat last van spanning en verloor Renate even de concentratie… wat een paar dure foutjes opleverde. In de 2e proef herpakte ze zich en werd er een strakke proef gereden. In de tussenstand stonden we 2e, die plek hebben we mooi weten te behouden… Daarmee werden ze Reserve Kampioen M mennen!

3 dagen later stond de Hippiade gepland… na een lange reis naar Friesland, daar 2 proeven en prijsuitrijking, en 3 dagen later weer een beste reis naar Ermelo, voelde Oukje wat moe aan. Maar ondanks dat ging ze door het vuur voor ons! Wat een power en instelling heeft deze merrie. Renate kon weer een strakke proef rijden wat resulteerde in 69,91% en dik 5% voorsprong op de nr 2! Hiermee mogen ze zich Nederlands Kampioen M mennen enkelspan paard noemen!