Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Mooi EK voor Oukje en Laura!

Dit weekend stond het EK van het K&PP in de agenda.
Op zaterdag mocht als eerste Floris vd Terpen van start, hij liep (zoals het hele afgelopen seizoen) weer een hele fijne constante proef. Helaas wilde de jury meer spektakel zien en werd het technisch correct rijden minder gewaardeerd. De punten en plaatsing vielen helaas tegen. Toch zijn wij weer erg blij met hoe fijn hij liep.

Daarna mocht Oukje in de LT. Met 2 dikke onvoldoendes, drukte dit de score. Maar gelukkig ook heel veel goede stukken! Goed genoeg om op zondag de Kur op Muziek te mogen rijden.
In de kur helaas 1 dikke onvoldoende maar de rest liep Oukje onwijs fijn! Dit resulteerde in 68,25% en een mooie 5e plaats. Dit was de 1e keer kur op muziek LT voor Laura en Oukje, dus wij waren dik tevreden!