Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Monsterscores op drukke selectie wedstrijd!

Vandaag reisde we met 3 combinaties af naar Udenhout, voor weer een selectie wedstrijd van de kfps horses2fly sportcompetitie.

Als eerste kwam Evelien aan start met Tsjalling in het Z2. Voor het eerste reden ze 2 proeven. De eerste proef werd heel strak en gedurfd gereden… en wat is het dan fijn dat een jury durft te punten! In de 2e proef was net het flitsende eraf maar werd er alsnog een hele strakke proef gereden! Dan de punten…. in de eerste proef dik 1e met maar liefst 73,38% en in de 2e proef 2e met 65,58%. Wauw!

Daarna kwam leerling Sygrid Grotenhuis aan start met Tjadrick in de klasse M2. Ook zij reden 2 nette proeven! Ze behaalde een 4e en 2e plaats met 64% en 68,8%. Knap gereden van deze combinatie en ook weer mooie selectie punten binnen!

Als laatste kwam Laura aan start met Floris v.d. Terpen in de klasse L2. Ook hun wisten 2 hele strakke gedurfde proeven te rijden. Met zelfs een programma foutje wisten ze nog 1e en 3e te worden met maar liefst 71,3% en 67,67%.
Weer hele mooie scores met mooie selectie punten!

Een heerlijke dag met monsterscores en mooie selectiepunten!