Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Lekker wedstrijddagje

Wát een heerlijk dagje! Last minute proeven wissel met Teunke fan de Slachtedyk maar deze merrie draait haar hoef daar niet voor om. 1 proef gestart om weer even in het ritme te komen en dat was wel nodig. De kijkerige baan zorgde voor wat afleiding maar deze topper loopt naar een 1e met 64% en 6% los van de rest! Daarmee is winstpunt 10 binnen en mag ze dus Z2!! Met o.a een 9 voor de schouderbinnenwaarts en 8en voor de AClijnen! En hoe cool is het dan dat je thuiskomt en een dochter van deze merrie hebt rondlopen op naar het outdoorseizoen.

Jamie Broere en Sygrid Grotenhuis reden de andere proef en namen daar de prijzen mee naar huis! Floris wist zijn rubriek te winnen, op de voet gevolgd door Tjadrick met beide scores van dik 60% 🥇🥈 en dik 3% los van de rest.

Timna Zwets startte vervolgens met Kazazz nog in de L1 en wist bijna 67% bij elkaar te rijden en een 🥈 binnen te halen