Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Geslaagd wedstrijd weekend

Dit weekend stond de kfps horses2fly selectie wedstrijd in Lunteren op de agenda.
Op zaterdag mochten Laura en Floris aan start in het M2, ze wisten wéér te winnen met 67,33% en halen daarmee weer de volle selectie punten binnen!
Sygrid kwam met Tjadrick ook aan start in het M2 en werd mooi 2e met dik winst! Waardoor ook hun mooie selectie punten mee naar huis nemen!

Zondagochtend mocht Mirke fan de Slachtedyk mee op wedstrijd, maar die mocht in Breda starten in het L2, Mirke heeft weer veel geleerd en wist weer mooi winst mee naar huis te nemen. Aangezien Mirke drachtig is, starten we haar alleen in de buurt en niet meer voor de selectie.
‘S middags mocht Teunke fan de Slachtedyk mee naar Lunteren. Helaas een paar kleine foutjes, maar vooral veel goede stukken. Helaas kon de jury de goede stukken niet zo waarderen waardoor we een wat tegenvallende uitslag hadden. Toch zijn we heel blij met de progressie die Teunke maakt!