Fraaie resultaten afgelopen weekend.

Afgelopen weekend kwamen Laura en Oukje fan it Hiem DL aan start in de klasse ZZ-licht. Doordat de jury ruim 15 minuten uitliep, was Oukje bij het fijne losrijden toch ook al een beetje moe.

Het lukte niet helemaal om met hetzelfde fijne gevoel door de proef te blijven gaan maar desondanks waren we voor een debuut in deze klasse zeker tevreden. Er werd een score behaald van bijna 61% en een mooie 1e plaats. Een goed begin voor nu maar zeker nog voor verbetering vatbaar. Op naar een volgende keer. Ook Tsjalling DL kwam aan start en reed voor de 2e keer zijn Inter-1 proef. Hij had er zin in en reed voor wat hij waard was.

Door een communicatiefoutje ging helaas de serie om de 2 de mist in maar verder was Laura zeker tevreden voor nu. De score kwam gemiddeld uit op 63,529% hetgeen een prima verbetering was ten opzichte van de eerste keer. Bij 1 jury stond Laura bovenaan maar uiteindelijk werden ze fraai 2e. Een super resultaat! Het was leuk dat Cynthia, Robin en Lara (voormalige eigenaren) en Marie José met Wesley en Sabine kwamen supporten.

Uiteraard zijn we ook onze sponsoren zeer dankbaar voor hun ondersteuning: Allround Cargo Handling, May Fair Ruitersport, Paardenpraktijk West Brabant, Hoefsmederij Erik Verloo, KIA Sliedrecht, Accon AVM, Ger Bouwmeester Advies- en Tekenburo, Dutch Bull Campers en Reaktie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.