Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dressuurstallaurena.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 115

Dikke scores op IBOP in Boxtel

Vandaag stond de Ibop in Boxtel op de agenda.

Als 1e mocht Mirke fan de Slachtedyk, ondanks dat ze al een mooie drachtige buik krijgt, liet ze zich toch erg fijn rijden! De jury wist dit dan ook zeker te waarderen! Er werd een score van 80,5 punt behaald, waardoor Mirke nu AA is!

Daarna mocht Teunke fan de Slachtedyk. Ook Teunke liep erg fijn vandaag! Laura kon fijn rondsturen en de jury was dan ook vol lof over hoe fijn Laura deze merrie voorstelde. Ze behaalde een prachtige score van 83 punten! Waardoor Teunke nu AAA is!

Daarna mocht Oukje. Oukje liep de menproef met Renate. Oukje was erg fris, maar dat konden ze zeker hebben. Oukje liet zich weer fijn rondsturen en schakelde makkelijk tussen alle overgangen. De jury was ook vol lof over deze merrie. Met maarliefst een 9 voor het schakelen behaalde ze een topscore van 85,5! Daarmee is Oukje ook AAA!

Over alle 3 de paarden waren we zeer tevreden en is voor wat er nu in zit, het hoogst haalbare gehaald.

De volgende dag mocht Oukje nog mee voor een selectiewedstrijd mennen. Renate en Oukje wisten weer een 1e plaats met 66% te behalen en zijn daarmee ook hard op weg naar een Finale plaats.